Pusselklänning

För ett tag sen städade jag i mitt tygförråd och plockade fram en del svartvita tyger som det endast fanns ganska små bitar kvar av. I vanliga fall brukar det bli blusar till barnen, kalsonger eller babykläder. Men nu kände jag för att göra något lite annat och så tänkte jag att en tunika hade blivit fin. Tog fram mitt mönster på tunika och började klippa och pussla. Delade också bilden i en sygrupp på facebook och den fick över 300 gillningar så var en och annan som också tyckte att den var väldigt snygg. Så tyckte också även min gamla studiekompis Zandra, så den fick flytta hem till henne och åkte upp till Österbotten där den nu har landat. Fick en bild på klänningen i användning, och det är nog alltid lika roligt att se då mottagarna av det jag gjort är nöjda.

IMG 8560IMG 8558IMG 8557IMG 8556

Har en del mindre tygbitar kvar i mina lager, så kanske det blir en till liknande till mig själv också 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s