Välkommen till Pussel – min nya blogg!

Det här är hur spännande som helst! Jag är både glad och ivrig över att få hälsa er välkomna till min nya blogg, Pussel här på Sevendays! Jag tvekade inte länge då jag såg att det söktes nya bloggar i Åbotrakten, och nu är jag här!

 

IMG 2

 

Min gama blogg V e c k a – V e c k a ligger fortfarande kvar på sin gamla adress och har någon lust att ta en titt på vad jag och min familj har haft för oss de senaste nästan 10 åren, så är ni så välkomna dit. Men nu svänger jag blad och börjar på nytt här. Men det mesta kommer nog att fortsätta som förr.

Pussel är en vardags/inrednings/renoverings/hobby blogg. Jag kommer att blogga om vårt vardagspussel med en pappa som jobbar borta hemifrån varannan vecka, en hel del inredning, våra evighetsrenoveringsprojekt, lite loppisfynd, mina sömnadsprojekt och annat som står mig nära. Här vill jag sprida trevlig stämning och förhoppningsvis också inspiration.

Hoppas att ni kommer att trivas på min blogg! Nu kör vi!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s