Fredag är alltid fredag (men bara då man jobbar)

Även om jag bara jobbat tre dagar den här veckan, så är det alltid lika skönt med fredag. Semester i alla ära, men en fredagen efter en arbetsvecka är nog alltid lite helig. Här blev det en extremt god fisk och skaldjursgryta (okej, bara räkor och fisk för jag tycker inte om musslor) som Peter kokade ihop. Slår mig nog ibland (okej, ganska ofta..) hur lyckligt lottad jag är som bor tillsammans med en kock som gör så fruktansvärt god mat.

image1 4

Ok, nej, bilden blev inte den vackraste men det var hur gott som helst!

Helgen som kommer bjuder på lite blandat program. Imorgon ska båda barnen på kalas, och på söndag ska vi på loppis till Adalmiinan Helmi. Tips för alla i Åbotrakten. Jag var själv där och sålde ifjol så hann inte (och ville kanske inte heller) fynda så mycket, men det såldes mycket fina saker och relativt billigt faktiskt! Och massor med folk! Sen har vi också som mål att få färdigt vägg 3/4 (fasadrenoveringen..) innan Peter åker på jobb på tisdag.. Idag har han satt upp fönsterfoder. Jag ska väl försöka måla det sista av väggen så att vi sen kan ta ner ställningarna och så småningom börja med den sista väggen. Det känns som att vi har hållit på hur länge som helst, så ska bli så skönt då det blir färdigt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s