Mitt i veckan

Jaha, så var det onsdag igen. Redan! Jag fattar inte vart dom här veckorna försvinner? Igår fick vi ju hem pappan igen och inte har jag nu hunnit med så mycket mera än en snorig lång arbetsdag sen igår. Flunssan börjar ändå vara lite på bättringsvägen tack och lov. Men det verkar vara en del bobbor i farten nu. 

Nu måste jag ta en titt på alla informationskanaler som hör till Max skola. Är en del ställen att hålla reda på.. Händelsekalender, månadsbrev, bloggen, facebook, Wilma och säkert något ännu som jag inte minns just nu..

Och så försöker jag komma på vad jag ska klä ut mig till för kändis på fredagens kräftskiva med kollegerna..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s