Ny header

headerhus

Och så lyckades jag fixa en ny header medan barnen får vara uppe lite längre och Valio härjar på där ute. Idag på jobbet funderade vi föresten på om Valio har funnits i kalendern förr och om det är ett flick- eller pojknamn? Har svårt att tänka på något annat än en ko då jag hör namnet..

5 thoughts on “Ny header

    1. Nej inte jag heller 🙂 Men vi försökte också kombinera Valio med olika andra namn och då blev det genast helt okej. "Valio Helena" t.ex. Eller Markus Valio. Men tycker ändå att det låter mera som ett efternamn.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s