Grynostplättar

Ibland på veckosluten då jag har lite mera tid på morgnarna, så brukar jag laga grynostplättar. Brukar äta dem med vispad grädde och blåbär och om det blir över så går det bra att lägga lite skinka och ost på och köra en stund i micron. Jag försöker äta lågkolhydratkost för det mesta (ibland är det nog svårt..) och då är just frukostar som denna helt perfekta. Innehåller bara ägg, grynost, lite salt och fiberhusk. Receptet tar jag ingen kredit för, det har jag hittat här. Mycket bra recept i övrigt om en lågkolhydratskost intresserar. 

 

IMG 8884

IMG 8882

 

Blåbären hittade jag i frysen och äggen har jag köpt av en kollega som har höns. Har nån annan annars reflekterat över att frysta blåbär låter som glaspärlor då man häller dem i en skål?

2 thoughts on “Grynostplättar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s