I solnedgången

Jag hade egentligen tänkt lägga upp två filmklipp från igår då jag hämtade Max från eftis. Han förvånade mig nämligen med att i klätterställningen visa hur mycket styrka han har i armarna. Jag försökte göra samma sak, men mina armar hade minsann inte lika mycket styrka..

IMG 6

Men eftersom det var lite problem med filmklippen och vi snart ska börja se på en film, så får det blir en stämningsfull bild i stället som jag tog i början av den här månaden. Max i äppelträdet. En 7 åring på väg ut i stora världen. Mycket känslor är det just nu. Så mycket nytt, och väldigt svårt emellenåt att anpassa sig till att inte vara helt liten, men ändå långt ifrån stor ännu.

Idag har det varit så vackert höstväder igen. Jag har gjort något som jag ska berätta mera om en annan gång, vi har varit på promenad till parken, tagit in utemöblerna, målat en sekretär och tagit det allmänt lördagslugnt. Inatt blir det som ni säkert vet vintertid, men jag brukar vänta till lite senare på dagen innan jag flyttar klockorna så man får en timme längre sen på eftermiddagen istället 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s