Mitt drömjobb på Aulagalleriet

Idag har jag varit till Åbo och byggt fotoutställningen “Mitt drömjobb” på Egentliga Finlands förbunds Aulagalleri. Ta gärna en titt om ni har vägarna förbi! Ligger precis bredvid tågstationen på  Bangårdsg. 36, Åbo, öppet vardagar kl 9 – 15. 26.10 – 27.11.2015.

IMG 8999

IMG 8997

IMG 8998

Var riktigt trevligt (om än lite stressigt) att hänga upp fotoutställningen igen en gång. Två till utställningslokaler är under arbete så det är jätte roligt att inte bilderna bara blir och ligga under soffan i sin låda. För fina för det och det här är nog en av de roligare projekt jag jobbat med under mina år som handledare på Kårkulla samkommun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s