Grattis!

Grattis till alla som blivit nominerade till Galan 2015! Kul! Måste kanske också erkänna att jag inte “hann” med i nomineringen, men rösta tänker jag iallafall göra nu. Men har inte bestämt mig ännu. Hade ju varit superkul att åka dit, men vi har så mycket åkande inplanerat redan den här hösten och just den dagen har vi faktiskt bokat biljetter till Nasse och hans vänner på Åst 🙂 Hoppas att Galan ordnas i Åbo nästa år. 🙂

IMG 8

Slänger också in en bild från vårt kök dit vi nu har flyttat vitrinskåpet. (för att jag har lite svårt att blogga helt utan bilder..) 

Och så vill jag också tacka för alla era kommentarer om mitt inlägg “Finskan“. Jag har inte kommit mig för att svara på alla kommentarer ännu, men fint att så många känner igen sig och jag är glad att så många gett sig tid att kommentera! Ni vet, dom där kommentarerna är så viktiga, speciellt då man inte är speciellt bortskämd med dom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s