Taggad till 1000!

Idag tänker jag slå rekord! Mitt ivriga bloggande under den senaste veckan har nämligen resulterat i att jag för första gången i min bloggkarriär överstiger 1000 besökare på en vecka! Det kanske låter lite för någon, men för mig är det stort. Kanske det händer just nu i skrivandets stund.

Idag lät barnen mig sova ganska länge, men det brukar tyvärr betyda att jag går omkring med huvudvärk större delen av dagen.. Annars har jag bara försökt städa upp huset lite då vi ska få gäster ikväll. En tur till jobbet tog vi också, då pumpan som jag köpte i veckan hade glömts där efter gårdagens fest.

image1 13

Men toaletten tänker jag inte städa fast här kryllar av spindlar 🙂

image2 9

Ha en trevlig kväll vare sig du firar Halloween, all helgona eller bara tar det lugnt. Jag tror att vi kommer att ha en riktigt trevlig kväll med sällskap och övernattningsgäster både för mig och barnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s