Från syrum till syhörna

För att slippa ha legobitar i alla våningar, i alla rum så gav jag upp mitt syrum till pojkarna. Nu har jag det viktigaste i ett stort skåp i “matsalen” och plockar fram symaskinerna vid behov. Har inte riktigt ännu vant mig vid detta system och tycker mest det blir rörigt och att jag inte hittar något..

IMG 2

IMG 3

Men jag måste komma igång lite idag, då jag lovat sy några vinster till fredagens svenska dagen fest i skolan.. Men har ännu inte bestämt mig för vad..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s