Svenska dagen

Så var det fredag igen! Nästan skrämmande så veckorna går.. Ett lite annorlunda veckoslut på kommande. Ikväll ska vi tillbaka till skolan och delta i försäljning av lotter på ettornas lotteri på Svenska dagen festen. Helt ärligt så är jag inte så där fruktansvärt ivrig på att åka av och an för att sälja lotter i en halv timme.. Men nog blir det säkert helt kul. Men ärligt talat så hade jag nog helst tagit en repris på mitt sköna bad som jag tog igår. Så skönt att ha badkar igen!

11849102 420027484863796 1049517477 n

 

Imorgon bär det sen av till Esbo till syster och fästman. Vi ska åka och simma och sen blir det säkert en jätte god middag 🙂 Jag ska också släpa med symaskinen, för vi ska testsy en klänning som kanske kommer att bli en prototyp till några tärnklänningar då syster ska gifta sig nästa sommar!

 

2 thoughts on “Svenska dagen

  1. Sådär på tal om helt annat, råkade se det där om att ni funderar på hur ni ska göra med julgubben, och tänkte bara tipsa om en barnbok som heter Miljoner biljoner julgubbar, den håller jag bakom örat till den dan då våra barn börjar bli lite skeptiska.. ; )

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s