En intensiv helg

Trots händelserna under helgen så har vi ändå haft en intensiv och rolig helg med många fina möten. På lördag var vi hem till Ninette som lärde mig hur hon lagar sina fina fejk ljus. Därifrån åkte vi direkt till lillebrors gudmor och firade hennes dotters 1-årsdag! Fint som vanligt! Nio vuxna och nio barn så det var ganska så livat 🙂 Väl hemma lekte barnen spioner och jag var en tjuv. Avslutade kvällen med ett avslappnande bad.

Idag har jag hållit på med ett projekt som har deadline imorgon. Mera om det får ni se lite senare, närmare jul.. På eftermiddagen tog vi en tur till Åbo där vi träffade två trevliga damer, drack kaffe och te och hade en fin pratstund.

IMG 7265

Så har vi varit kattvakter också till Amadeus och Romeo hela helgen. Bilden är från i våras då de var hemma hos oss en vecka. Ganska så charmiga typer.

Det har varit en väldigt tung vecka på många sätt, och jag ser så väldigt fram emot nästa vecka. Dels så hoppas jag att den blir lite lugnare och så ser jag så fram emot att jag och Peter ska få nästan ett helt dygn för oss själva. Medan alla andra bloggare går på gala, så ska vi gå på bio, äta sushi och sova på hotell medan mina föräldrar vaktar barnen. Behövs verkligen just nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s