Festhelg

Ojoj, nu blir det nog helt okej med lite vardag emellanåt. Har varit så mycket festligheter den här helgen så är rätt trött faktiskt. Började på fredagen med julmiddag med kollegerna, på lördag blev det julmiddag med mina gamla vänner och idag har vi ännu varit på 40-års kalas och nu ska vi ännu fira lite självständighetsdag med lite tapas. Och då har jag ändå faktiskt varit “duktig” och kommit hem i god tid. Ja, och så var vi ju på Nasse och hans vänner igår också till Åst.

Det börjar bli lite tradition att vi bakar pepparkakor på självständighetsdagen. Det var också dagens lucka i kalendern, och jag hörde (låg ännu i sängen) då barnen öppnade luckan att lillebror applåderade och storebror sa att han ska lägga lappen på bordet så att vi inte glömmer. Så det var uppskattat.

IMG 9258

Vi körde med en frysdeg (som legat i frysen sen förra julen..) men bra gick det ändå även om den kanske inte är så god.. Fast barnen åt nog med god aptit såklart av degen. Det är ju ändå själva bakandet som är det roliga. Har ni sett vilken smart pepparkaksfundering vi har? Som en tärning med olika bilder åt alla håll.

IMG 9278

Andra advent redan! Inkommande vecka är det julfest på dagis, Storebror ska gå på ett kalas, julmarknad på jobbet på onsdag, julmarknad i Pargas på lördag, och en julpysselsträff har vi inplanerad på lördag också. Och så är det ju Lucia plötsligt också. Fort går det.

Nu ska jag tända två ljus i fönstret, slå på tv:n och slöstirra lite på balen. Lite trist nog men det hör ju liksom lite till.. Ha en trevlig kväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s