Så får man inte göra!!

Idag blev jag så arg. I förrgår började jag plötsligt fundera över om vi skulle byta ut barnens högsäng till någon annan eftersom den de har egentligen är för hög för snedtaket i deras rum. Min vana trogen tog jag en titt på Tori, och råkade faktiskt hitta en prisvärd högsäng med bredare nedre säng som såg helt fin ut. (Okej, bilden var förskräcklig som de ofta brukar vara, men jag har bra fantasi och efter en runda på Pinterest så hade jag en tydlig vision över hur fint det skulle bli) Jag kontaktade försäljaren och frågade lite mått, och då jag fick veta att den skulle rymmas in, så skrev jag att vi köper den och undrade när vi kunde hämta den. Det var lite svårt att komma fram till en tidpunkt som passade båda (liten språkmur där..), men vi kom överens om att vi skulle hämta den idag på eftermiddagen. Peter skulle komma med släpvagn och hämta mig från jobbet och så skulle vi åka iväg. Jag hade redan planerat hur jag skulle måla den, och det skulle bli så fint. Så, två timmar innan vi hade bestämt träff så fick jag ett mail. 

Sänky on myyty.

Jag fattade inte riktigt om mailet kommit rätt, så jag svarade och skrev något i stil med att: “Ja, det vet jag vi ska ju hämta den alldeles snart”.

Men nej. Den var såld. Och avhämtad av någon annan. Jag blev sur såklart och svarade att så kan man ju inte göra! Men försäljaren tyckte att det var helt okej att om någon hann före så kunde han lätt låta den gå.

Nu har vi ju faktiskt nyligen skaffat en egen släpkärra, men hade vi inte gjort det så hade antagligen Peter redan vid detta laget åkt runt och hämtat ett lånat/hyrt släp helt i onödan.

Usch. Blir så arg på sånt här. Men det här är faktiskt min första negativa Tori upplevelse. Annars har jag gjort en hel del bra affärer på Tori.

Men eftersom sängplanerna redan rullat igång, så har vi nu bestämt att göra något helt annat i barnens rum. Kommer att bli sängar ovanpå expedithyllor och så lite riddartema och ett borgtorn på det. Alla är faktiskt ganska jämnt ivriga på detta projekt, så får se när vi sätter i gång. Det blir nog nästa år 🙂

One thought on “Så får man inte göra!!

  1. Verkligen skitstil av säljaren! Går det att skicka respons till Tori ska du definitivt göra det.
    Vad bra att ni hade en ännu bättre plan B.
    Gott nytt år!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s