Då kameran och tiden fattas

Ni vet dom där stunderna då det riktigt harmar att kameran ligger hemma på köksbordet. Idag har jag haft iallafall tre sådana stunder. (Hade jag haft kameran med hade jag ändå inte kunnat använda den då jag var på väg på jobb eller på jobb under dessa “moments”, så lika bra då kanske..)

  1. På väg på jobb i iskallt klart väder. En tunn månskära på en klar himmel. (Kunde ha sett ut ungefär så här)
  2. Bambi sprang över vägen ut på ett fruset fält med soluppgången framför sig. (Typ såhär fast inte alls..)
  3. Solnedgång över fabrik med rosa himmel. (Var faktiskt vackrare än så här.)

 

Jag har alltså haft körtur idag på jobbet och det innerbär att man sitter ca 3,5 timmar i en bil. Denna gång i en bil som stått över natten i -25 grader och inte värmts upp det minsta då jag skulle åka iväg. Tur att jag hade många lager kläder på mig och att det var just så vackert. Fötterna klarade sig sämst. De är helt sjuka nu och det känns som att jag hade sprungit maraton.. Efter 1,5 timmes körning hade temperaturen knappt stigit i bilen..

Nu finns det ju de som redan är trötta på att folk klagar på och bloggar om den här förbannade kylan. Men väder är nu väder.. Alltid lika intressant. Själv stör det mig mest att det är så kallt inomhus fast jag eldar och eldar, att det är så fasligt mycket kläder som ska på. Idag hade jag plockat fram två mössor till Theo men då vi kom fram till dagis hade han bara sommarpipon på och den andra låg på köksgolvet.. Tur att det inte alls varit ute idag..

IMG 9402

Jag släpade in en stor hög med ved då vi ätit, och så har nu kvällen mest gått åt. Elda och försöka hålla sig varma. (Jag är nog säkert bara jätte känslig, för barnen klagar inte alls att det är kallt..) Skönt med veckoslut imorgon och att det nu utlovats lite “varmare” iallafall..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s