Svärmor har saxar!

Jag råkade snubbla över ett inlägg i en sygrupp på Facebook. Där var en mamma som sökte efter fina mössor då hennes svärmor gått och satt saxen i sonens hår och det hade nu inte blivit så bra.. Efter att jag läst kommentarerna så var det ganska klart att det här inte är någon ovanlighet. Att mammor och svärmödrar (klart även pappor och svärfäder också kan men jag tror nog att det är mera ovanligt..) utan att fråga går och klipper barnbarnens hår.

Jag har väldigt svårt att tro att min mamma skulle börja frisera pojkarnas hår, men minns ännu idag då min mormor satte saxen i min lillasysters pannlugg. Det blev ju lite snett så det slutade i att hon hade en väldigt väldigt kort pannlugg..

Har ni råkat ut för detta? 

3 thoughts on “Svärmor har saxar!

  1. Det har nog hänt min syster vill jag minnas. Det är ju också populärt att barn klipper sig själva och sina kompisar. Det har man varit med om 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s