På “löpsedeln”

Hur det nu blev så här.. Hoppsan.. Vem skulle ha trott att min snabelanekdot skulle göra ett så stort intryck i den finlandssvenska bloggvärlden så att jag t.o.m blev uppmärksammad hos Tizzeltazzel.. Och besöksantalet steg ju i skyn som det ju brukar vara då det går in på snuskiga detaljer. Sex säljer o.s.v…

Fick mig ett gott skratt då nu då tydligen svenskfinland fantiserar om hur det går till då pappan återvänder från sin jobbvecka.. Hoppas ni inte får alltför höga förväntningar nu om vidare detaljer..;-)

Tja, innan jag berättar något mera så ska jag nog gå och lugna ner mig nu med att riva lite tapeter i barnens rum. Nu var det slut på stjärnornas tid och nu börjar bollarnas tid. Nej, nu ska jag vara tyst..

IMG 9435

One thought on “På “löpsedeln”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s