Fredag igen! Glimtar från min arbetsvecka

Veckorna går ju så fort och nu är det redan fredag igen (om ni inte visste det..) Nästan lite synd för jag har haft en så bra arbetsvecka. Här kommer några glimtar från den. Min duktiga grupp på jobbet har tillverkat mattorna och mössorna. 

image9

Min kollega köpte nya tuscherimage10Jag klarade än en gång (i snöyra) att köra den här monsterbilen

image12

En ny matta påbörjadimage14En annan matta klar

image18

Efter några feltänk fick vi ihop en mössa. (Våra handledare som var duktiga på att sticka har slutat så jag måste öva mig lite..) Jag hade med mig min saumuri till jobbet så vi kunde sy mössor. Även några virkade pannband har vi fått klara

Men nu iväg på jobb

One thought on “Fredag igen! Glimtar från min arbetsvecka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s