Ett steg framåt!

Idag hämtade jag hem färgen och tapeterna till barnens rum, och fick nästan bort alla tapetrester från väggen. (hade glömt hur äckliga och slemmiga uppblötta tapeter är) Imorgon åker pappan iväg på jobb igen, men jag planerar att få gavelväggen målad och de andra väggarna i tapetseringsfärdigt skick tills han kommer hem igen. Även Stringhyllan (eller om det nu är någon kopia..) ska målas bara jag bestämmer mig för färgen..

image27

Blir spännande det här! Och hoppas det blir så fint som jag föreställer mig.. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s