Jag håller tidtabellen!

Idag fick jag de sista tapetresterna bortskrapade (det måste ha varit ett väldigt bra lim vi använde då för fem år sedan..) och alla små skavanker spacklade. Imorgon har jag planerat att jag ska måla. Men jag börjar med att flytta barnens madrasser till vårt rum, för de stackrarna har sovit där mitt i renoveringsråddet tills nu..

image29

Sen väntar jag ivrigt på att pappan ska komma hem igen, så vi får tapetserat, för sen först kan vi börja bygga sängarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s