Ny vecka-mycket spännande program!

Ny vecka -igen! Sista i januari, som har susat förbi som barnen i pulkabacken. Veckoslutet var fint, innehållande fina möten, vänner och skratt. Igår var en sån där lugn dag med lite syprojekt, städning, film och bastu. Då kvällen kom var jag så trött så jag stupade i säng tillsammans med barnen. 

image40

Den inkommande veckan innehåller en del kul program. Kalas och middag och så önskar jag att vi kommer långt med barnens rum. Även på jobbet händer det mycket spännande. Vi får ny personal, får lyssna på ett intressant föredrag och åker till Helsingfors och bygger fotoutställning. Hoppas ni som tittar in här har en fin vecka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s