Trasor och prickar

Så var en måndag snart slut. Fick mycket gjort på jobbet idag. Lite praktiskt pappersjobb, och så planerade vi färdigt hur vi ska hänga upp bilderna på fredag. Och allt annat som ska med har jag redan packat in i en låda! Inte likt mig att vara så i god tid.. Sen plockade jag också ut trasor till nästa trasmatta som ska vävas, och den tänker jag själv köpa denna gång. Till barnens rum såklart 🙂 Kanske framför skrivbordet.. Eller så får det bli två små framför sängarna..

image41

Efter maten tog jag tag i resten av barnens rum, skruvade ner allt och spacklade alla hål. Så nu är det tapetsering som gäller till näst. Öppnade också en rulle för att lite se hur det blir. Och bra blir det 🙂

image42

Nu blir det tidig läggning för mig.. Och imorgon kommer pappan hem igen!

One thought on “Trasor och prickar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s