“Mitt drömjobb” på Arcada

Igår hade jag en lite annorlunda arbetsdag. Jag och min kollega packade med oss fotoutställningen “Mitt drömjobb” och min grupp och åkte till Helsingfors och byggde upp utställningen på Arcada. Det är nu tredje gången vi bygger utställningen och det är alltid lika roligt och tar alltid längre tid än vad vi tänkt. Och fortfarande blir jag så glad av bilderna, och även om det redan är ganska länge sedande togs. Utställningen går att se fram till den 26.2 då vi åker och tar ner den igen. Här kan ni läsa mera om projektet på fotograf Camilla Hynynens gamla blogg.

image49

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s