Klassiskt

Alltså TACK för responsen gällande barnens säng! Vi tycker ju såklart  själva att den är jätte fin men är ju alltid rätt kul då också andra gör det. Och bara vi hinner måla den ännu också så blir den perfekt!

Men nu till något helt annat. Idag var jag och hämtade ut ett paket från Ellos. (köper typ bara saker/kläder därifrån just nu..) Kläderna jag beställde har jag tänkt att ha med mig i kappsäcken till Paris i maj, men är också en del av ett försök till en lite mera klassisk och lättmatchad garderob. Passade på att fynda lite då det var 50% på reapriset..
image2Nog ska det väl duga att flanera omkring på gatorna i Paris iklädd dessas snygga kläder?

Bilder från Ellos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s