Veranda och motgångar

Jaha, så var det ny vecka och jag har varit hemma idag – igen- med en hostig lillebror denna gång. Men jag tror nog vi testar på dagis imorgon iallafall. Annat tråkigt är att jag söndrade mina glasögon på lördag (har tack och lov kvar mina gamla..) och idag har storebror lyckats slarva bort sin plånbok med busskort och bibbakort.. Har försökt ringa runt men antingen vet de inget eller så svarar de inte. Typiskt. Och onödigt.

Så veckan började med andra ord inte så bra. Men helgen var bra och min lördagkväll var riktigt upplyftande (det var inte där glasögonen gick sönder, så livat var det ändå inte…) Igår kom vi hem igen och fick skippa ett bullkalas (p.g.a. hostan) och jag var helt flegmatisk och trött och fick inget gjort igår..

Men eftersom jag nu då varit hemma största delen av dagen idag (förutom då vi hämtade storebror från skolan och jagade busskort) så har jag hunnit städa lite igen. Det blev ganska rörigt på verandan då vi flyttade upp Expedithyllan till barnens rum, och har inte orkat ta tag i alla högar med vantar, skridskor och annat bråte tidigare. Men nu passade jag på och den lilla vita byrån fick flytta hit. Den har snurrat runt lite över allt här i huset tidigare.. Men här passar den riktigt bra!

IMG 9693

Utekläder är väl aldrig speciellt snygga på bild.. Men de fick nu hänga kvar här ändå. Dom hör ju till verkligheten.. Igår skruvae jag också upp korgen för vantar och mössor. Det är väl egentligen en badrumskorg men tyckte att den skulle passa här. Spegeln väntar på att komma upp.

IMG 9696

Den stora bloman (som heter?) fick jag med mig från Ekenäs. Här hänger den bra och överlever också hoppas jag. Ampeln har jag köpt från jobbet och tillverkades under en kurs som vi hade med en praktikant.

IMG 9703

Min lilla tippa hänger med än och fönsterbågarna är ännu omålade efter att vi kittat dom. Allt har sin tid. (Och ibland är vi lite lata och oföretagsamma) Bakom byrån står också en glasskiva och väntar. Men fönstret den hör till får vi inte fixat innan byggställningarna är borta. Och det är vårens projekt. 

IMG 9709

 

2 thoughts on “Veranda och motgångar

  1. Hittade dig Hanna här idag på Sevendays, vad roligt! Lotta är min bekant och jag har skött om hennes barn då det var på dagis och jag inte ännu var mammaledig. Hannas pojke går i dagiset jag jobbade tidigare

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s