Utedag på jobbet

image54image55

Det var kallt och blåsigt och väldigt rökigt men då vi återvänt till jobbet efter fyra timmar ute var alla nöjda och glada. Och vi konstaterade än en gång att vi borde göra sådant här oftare. Vi promenerade till Sollidens camping och grillade korv, hade dragkamp och hoppade hopprep. Själv hoppade jag så jag tappade balansen. Men snabbt blev jag upplyft av mina hjältar. Sådana här dagar trivs jag verkligen med mitt jobb. Så fint att se hur glada alla är då vi gör något annat än sitter inne på jobbet.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s