Har du inte bloggat har det inte hänt

Det är ju hur kul som helst att gänget på Sevendays postar en tygkasse till oss som inte hade möjlighet att komma på 1-års frukosten! Tack! Och så tror jag att jag inte är ensam om att tycka att det snart kunde ordnas något kul i Åbotrakten (eller varför inte Nyland) Annars kommer jag ju att vara tvungen att flytta till Vasa snart.

image56

Så, vad ska jag blogga om? Vad vill ni veta? Vad ska jag visa? Berätta om? Nu har jag fem dagar ledigt utan desto större program så har “all” tid i värden! Men jag behöver lite hjälp för jag har lite bloggtorka just nu. Tycker att jag inte har något spännande att komma med..

2 thoughts on “Har du inte bloggat har det inte hänt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s