Zebror och ränder

Det blev en par dagars bloggpaus. Jag kan berätta att det inte känns så värst upplyftande för blogginspirationen då en person svarar då man ber om hjälp. Men nu ska jag skaka av mig den känslan och blogga vidare, om ni så vill eller inte 😉 

Veckoslutet har varit riktigt lyckat! På lördag hade vi syträff och barnen lekte snällt i flera timmar! Fick bl.a. till stånd dessa två klänningar som min kompis döttrar ska ha.

IMG 9728

IMG 9726

Barnen som vaknat tidigt, somnade också ganska tidigt och jag tittade på både Melodifestivalen och UMK. Samtidigt beställde jag och min syvän lite tyg från grannlandet. (okej ganska mycket då..) Det är faktiskt ett tag sen och då storebror såg vad jag beställt (kolla min Instagram här till höger) så ville han att jag skulle sy genast! Inte små djur och gulliga mönster som tilltalar pojken mera. Nu är det Lego, Minions och stjärnor som gäller. En liten bit legotyg ska nog sparas till Pappan också så han får kalsonger.

Igår tog vi det lugnt hela dagen, städade lite och på eftermiddagen åkte vi och simmade till jobbets simhall. Med samma människor som vi hittills spenderat helgen med. Det var bara vi där, så riktgt lugnt och skönt.

Och nu börjar ju då min tre dagars semester idag. Vad sysslar ni med på sportlovet? Vi fortsätter med att träffa våra vänner även idag. Jag ska föra barnen till sina kompisar, så snor jag mamman med mig på en liten tur. Och senare idag får vi en moster på besök.
Och Anna-Lena, det blir mera inredning en annan dag!

4 thoughts on “Zebror och ränder

  1. Så fint!! Får jag fråga varifrån du beställt tyget? Jag har fått ett litet barnbarn som jag får sy kläder till men är besviken på tygutbudet i mina trakter. Så hjälp?! Var hittar jag så fina tyger som ni beställt.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s