Uppdatering

Jo, jag lever nog och allt är bra (väldigt bra faktiskt på alla sätt). Blev bara lite semester från bloggen då jag fokuserade på annat. Min tre dagars semester innehöll mycket sömnad. En dag träffades jag och min syvän, en kväll beställde vi tyg, en förmiddag åkte vi till en riktig (ny bekantskap för mig) tygbutik. Eftersom jag beställt och köpt lite mera tyg, så blev jag inspirerad av att göra mig av med lite gamla tyg. Så jag har sytt klart en hel hög med halvfärdiga plagg och påbörjat lite nytt.

image69

Semestern innehöll också ett besök av moster, bröllopsplanering, roliga appar, hoplop, dockhusutställning, legobygge, jumppa och anskaffning av panel till matsalen som vi ska fixa nu under helgen.

Idag ska jag åka med jobbet till Helsingfors och plocka ner vår fotoutställning från Arcada. Nästa vecka ska vi bygga upp den igen, på Åbo stadsbibliotek denna gång. Så roligt att den får leva vidare!

Och tack för de några bloggämnesförslagen jag fick! Återkommer till dom snarast!

2 thoughts on “Uppdatering

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s