Skottdagen och ett sammandrag av februari

Nu känns det skönt att det byter månad imorgon. Härligt väder har det varit idag, men vi har ugglat här inne. Barnen snoriga och hostiga och pappan på vift, så jag fick stanna hemma idag. Jag vet inte om det är ljuset, eller vad det är men jag är så trött just nu. Går omkring med en olustig känsla av otillräcklighet hela tiden. Orkar inte ta tag i saker, även om jag ju gör en del såklart. Hoppas ny månad och ännu mera ljus hjälper till med det. 

image71

I februari har vi bl.a renoverat, varit sjuka, jag har sytt massor, gått på inredningsmässa, fyndat på loppis, varit i Ekenäs, städat, blivit filmad, firat sportlov och trots diverse sjukor så har jag umgåtts mera med familjen denna månaden än på länge.

 

 

6 thoughts on “Skottdagen och ett sammandrag av februari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s