Marsutmaning!

Jag tänkte köra igång med en syutmaning nu i mars. Då månaden är slut ska jag ha sytt ihop 31 färdiga plagg (minst). Både nypåbörjade och färdigställda halvfärdiga plagg räknas. För den delen så behöver det inte vara plagg heller utan vad som helst som är sytt.

Idag är det ju 3.3 så tre plagg borde vara klara. Och det har jag fixat! Först ut är ett par byxor och en mössa som en kollega beställde som namngivningspresent. Idag har jag också sytt något till en kollega men tar bild då det är lite ljusare imorgon.

image2

Idag fick jag hem lite tyg till en par beställningar som jag tänkt sy ihop under veckoslutet. Så alla 31 plagg/grejer blir inte kvar här i huset.

image3

Delta gärna i utmaningen du också om du har lust!

4 thoughts on “Marsutmaning!

  1. Ambitiöst! Jag antar utmaningen i egen modifierad version. Få klart ett plagg under mars månad 🙂 Jag har hittills bara sytt mössor. Men månne det inte borde går att sy något lite krångligare än det också 🙂 Jag tänker tights till Lillasyster eller kanske en klänning.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s