Målat

Vet ni, jag har faktiskt inte sytt idag! Men jag har gjort allt möjligt annat istället (och det blir alltid mycket mindre sömnad då pappan är hemma) Jag har bl.a målat Stringhyllan till barnens rum. Eller hyllan som jag köpte som Stringhylla men som jag tror att är fejk. Ful lackad furu var en iallafall och gulnad plast. Så nu blev den matt svart och såå snygg! Hoppas på att få upp den i början av veckan!

image13image14

Visar mera sen 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s