I den här ska jag bo!

Igår sydde jag klart ett till plagg till mig själv som jag är så nöjd med! Har sytt flera i den här modellen tidigare och de är så sköna! Denna har dock en del ändringar från ursprunget som min sykompis Jenny hjälpt mig med.

image17

Jag har också ett album med vad jag sytt på min privata facebooksida och ibland lägger jag också upp bilder på det jag sytt i en sygrupp som jag är med i. Den här tunikan blev mycket väl mottagen där om man säger sä 🙂

2 thoughts on “I den här ska jag bo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s