Syutmaningen

Hittills har jag inte fuskat! Ja, någon dag har jag inte sytt något men då har jag istället sytt kanske två plagg en annan dag. Det jag sytt är en blandning av beställningar, teaterplagg, presenter och kläder till alla i familjen.

image23

Nu blir det några dagars sypaus då vi firar påsken med kusinerna i Sverige. Får ta igen det jag missat då vi kommer hem. 

systatus: 25/31

Det jag ännu har tänk dela med mig av innan den här utmaningen är slut, är lite gratis mönster som går att skriva ut. Hade också tänkt ge mig på en tutorial men kan inte riktigt bestämma mig om vad.. Önskemål? 

3 thoughts on “Syutmaningen

  1. Wow! Jag är imponerad. Kanske allmänna tips när man syr trikåkläder istället för en tutorial? Eller sedan något enkelt plagg, typ byxorna ser härliga ut! Och hur gör du applikationerna på mössorna? Sprättar inte kanterna?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s