Klossbutiken-himlen för legofantasten

Här kommer en del av fortstättningen på vår lyckade påskresa. På lördagen efter att vi ätit frukost, packade vi ihop oss och åkte till Klossbutiken. Den här 1000 kvadratmeter stora affären är Sveriges största legoaffär. Här finns det mesta i lego du kan tänka dig och även ett stort rum där man får bygga vad som helst av lego. Ni kan gissa att pojkarna (både stora och små) var saliga. Jag rekommenderar verkligen ett besök om ni har vägarna förbi Örebro! (Som annars också är en trevlig stad, 2,5 h med bil från Stockholm)

 

IMG 8

 

Utsikten var också vacker och intresserade mig aningen mera än innehållet i affären.

 

IMG 9963

 

Även utsidan var riktigt fin. Hela denna byggnad var alltså fylld med lego.

 

IMG 9967

 

Stort rum att leka och bygga i!

 

IMG 9970

 

Just här var vi de enda i rummet, men det var för att vi kom just då de öppnade. Det fylldes på med ganska mycket folk sedan medan vi var där (nästan två timmar..) fast affären ligger helt ute på landsbyggden.

 

IMG 9998

 

Att vara i en så här stor legoaffär utan att köpa något är nog lite svårt..Iallafal för den legointresserade. Pappan (som hör till de legointresserade) hittade en låda som han länge tänkt köpa, barnen fick var sin liten låda och jag satsade på rejäla klossar som passar in i inredningen i barnens rum. De här är inte de största som finns utan i lunchboxformat. Jag vet inte om vi kommer att transportera så mycket mat i dom dock, men de är lämpliga för småprylar i barnens rum hade jag tänkt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s