Tärnklänningar och många meter tyg..

Så gick en ensamhelg med barnen snabbt förbi. Vi har tagit det lugnt, haft besök, städat, varit och simmat och så har jag satt igång med klänningarna som min systers tärnor ska ha på hennes bröllop i sommar! Många meter tyg att tvätta då vi är fem tärnor. 

Redan för länge sedan var det tal om att vi skulle ha infinityklänningar (en klänning som går att knyta på många olika sätt) och efter att ett tag ha tittat runt på färdiga klänningar och alla möjliga alternativ så beslöt vi ändå att det skulle bli denna modell i mintgrönt. 

Jag ska sy 4/5 klänningar. En av tärnorna bor i Belgien så skulle vara lite svårt att sy även hennes klänning.. Men denna vecka ska hon få sitt tyg iallafall. Min egen klänning sydde jag igår och är riktigt nöjd! Det svåraste kommer nog att vara att bestämma sig för vilken knytning man vill ha.

 

image2

Ha en bra vecka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s