Hos kusinerna

Jag blev visst lite på hälft med vår Sverigeresa. Det mesta har jag ju bloggat om redan, men de fina kusinerna är värda ett helt eget inlägg tycker jag! Och deras fina rum också! Jag hade planerat att ta lite fina inredningsbilder i familjens fina lägenhet, men det blev nu liksom inte riktigt av tyvärr. Så jag bjuder på det lilla jag har.

 

IMG 2028

 

Här har ni barnens sovrum. (Här syns bara storebrors säng) Lilla Ruta där i stolen har jag sytt. Jag har även sytt Liten Skär men hon syns inte på bilden. (De är figurer från Stina Wirséns böcker som jag tycker att ni ska bekanta er med om ni inte gjort det tidigare. Om ni har små barn i alla fall)

IMG 2031

 

Här är jag och familjens lillebror, min gudson som är mig så kär. Så synd att vi ses så sällan, men jag försöker vara en bra gudmor de gånger vi ses. 

 

IMG 9924

 

Kusinerna bygger med lego i familjens kök.

 

IMG 9926

 

Sötisarna

 

IMG 9931

 

Och här är barnens ljuvliga lekrum. Praktiskt att ha ett lekrum och ett sovrum. Fungerar ju tyvärr inte hos oss då vi bara har två sovrum sammanlagt.

 

IMG 2139

 

Tittuut, eller “helloou” som han lärde sig att säga.

 

Tack och lov är det bara tre månader tills vi ses igen. Saknar dom så.

One thought on “Hos kusinerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s