Ett tidshopp

image15

 

Idag hade vi båda barnen utplacerade hos var sin kompis så vi passade på att ta en tur till Mylly. Lite lunch och lite shopping blev det. Det kändes nästan som år 1995 igen. Eller 2005. 2005 för att vi fick gå ostört i affärer och 1995 för att utbudet i affärerna såg ut ungefär som när jag var 15. Eller kanske mera 10.. Blommigt värre, hängselbyxor och napablusar. Och ribbstickat. Jag provade ett par jeans (som fick mig att inse att jag inte är 15 mera.) Så köpte jag två skjortor i tantmaterial som var riktigt snygga faktiskt. Ska se om jag lyckas få dom på bild.. Hur som helst så var det ett avkopplande avbrott i vardagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s