A’ demain Paris!

I månader har vi väntat på den här dagen. Googlat tips och restauranger, kollat inträden och öppethållningstider, väntat, längtat och fantiserat. Imorgon är det äntligen dags att åka och möta våren (eller sommaren om man vågar tro på väderleksrapporten) i Paris! Kappsäcken är packad, pappan hemkommen, nerverna på helspänn, passen hittade och kameran putsad. Har på känn att det kommer att bli en härlig resa och barnen är också jätte ivriga! Första större resa som vi gör alla tillsammans på flera år. 

 

image23

A’ demain Paris!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s