Jag hoppas att jag aldrig blir för gammal..

Igår hade jag min ena syster här på besök. Vi tittade på eurovisionen och drack guldskumpa. Vi gick också igenom mitt klädskåp (har en sopsäck kläder i bilen på väg till loppis!) och fick plötsligt för oss att vi skulle klä oss lite fint till kvällen. Och vips hade vi improviserat fram var sin 20-tals inspirerade festklädsel. Lite gummiband, klackar, fjädrar och broscher till så kände vi oss för fina för att inte gå ut i regnpausen och ta några bilder. Kul var det! Härligt att ha en syster som går med på alla galna idéer och tycker att det är lika kul som jag att klä ut sig och fåna sig lite. Jag hoppas att vi aldrig blir för gamla/vuxna för det! (Och där fick jag bilden i huvudet av mig och mina två systrar som 70-80 åringar klä oss i 90-tals kläder och fåna oss och ta lite bilder..)

 

IMG 9

IMG 3581

IMG 11

IMG 12

IMG 10

IMG 8

IMG 14

Vi hade vid det här skedet inte druckit så mycket skumppa som det ser ut som. Vi överdrev “lite”.. Men kul var det! Nästa gång vi ses klär vi ut oss inspirerade av ett annat årtal eller hur syster?

Om någon nu tror att jag har berättat allt om Parisresan redan så har ni fel. Har ännu flera inlägg på lager men kände att detta inlägg skulle pigga upp den regniga söndagen lite 🙂

One thought on “Jag hoppas att jag aldrig blir för gammal..

  1. Tack älskade fina syster för en så himla rolig kväll!!! Kan verkligen se oss tre som pensionärer klä ut oss och fnittra så vi får ont i magen 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s