Boktips sökes!

Jag är så dålig på att läsa nuförtiden! Jag vill så gärna men prioriterar tyvärr ofta annat viktigt och mindre viktigt. Men nu har jag ju en semester på kommande så skulle så gärna läsa iallafall någon/några böcker. 

 

Men jag vill inte börja läsa något trist utan vill genast komma in i boken. Så nu behöver jag er hjälp!

 

Vilken är den/de bästa böckerna du läst på sistone? 

8 thoughts on “Boktips sökes!

  1. Jag har också svårt att traggla mig igenom böcker som inte är spännande direkt från början. Impulsköpte Keplers Stalker och jag kunde inte sluta läsa när jag började. Men många tycker väl att Kepler är obehagligt och hemskt, men jag tycker om sånt 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s