Nyplanterat

Jag hade egentligen tänkt skriva något helt annat, men jag vill inte riktigt hitta de rätta orden och inspirationen, så jag bjuder på en bild istället. Igår hade storebror en kompis på besök, och hans mamma hämtade blommorna ni ser här OCH två buketter med rosor då hon hämtade hem pojken. Hon jobbar på en blomsteraffär så det förklarar ju lite saken. Men gissa om jag blev glad, för örterna som vi haft här började se lite ledsna ut..

 

image61

Och lite stolt över mig själv också då jag lyckades plantera dom direkt fast jag höll på att blåsa bort..

Så var en helg slut igen. Veckorna går så otroligt fort. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s