Ny klänningsmodell

Igår hade jag min sykompis Jenny här på besök. Vi hade bestämt att vi skulle sy en ny klänningsmodell med ett mönster från den nyaste Ottobre tidningen. Klänningen var faktiskt väldigt lätt att sy och sitter väldigt bra på! Och så har den ju fickor, fickor är bäst! 

 

image2

 

Jag har faktiskt i skrivandets stund på mig en annan klänning i samma modell som jag sytt idag, fast med annat tyg såklart. Den är inte färdig ännu dock. Roligt att vara igång lite med att sy till sig själv igen!

 

Mindre kul är att jag dragit på mig en förkylning, men har ju lite tid på mig att vila upp mig nu på veckoslutet iallafall..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s