Bröllopsfotografering!

Den 16 juli sade min syster Petra och hennes Daniel ja till varandra! Jag hade den äran att fotografera deras porträtt, och kom precis på att jag ju aldrig visat upp dem här på bloggen. De ville få sina tackkort först och sen glömde jag bort det. Snart har det gått två månader sedan och då jag tittar tillbaka på bilderna så minns jag dagen som en så otroligt vacker dag! Brudparet var vackert såklart, kärlek i luften såklart och även vädret visade sig från sin bästa sida! (Även om det ju är lite svårt att fotografera i strålande solsken..) Det här var det tredje bröllopet jag fotograferade, och jag skulle så gärna fotografera mera människor, men just bröllop är ju onekligen lite stressigt. Och ännu har jag mycket att lära mig.

 

Här kommer ett urval bilder från fotograferingen.

 

IMG 4291

IMG 4202

IMG 4215

forstoring

IMG 4232

IMG 4142

IMG 4303 2

Tack för att jag fick ta era bröllopsbilder!

4 thoughts on “Bröllopsfotografering!

  1. 🙂
   Tyvärr inte.. ELler jo den bilden där de går upp för en backe bakifrån med ett paraply. Vi blev bortkörda från den platsen för där var en annan bröllopsfest.. Fortfarande bitter på det för alla som "visste" sa att det nog inte skulle vara ett problem.. Men parken där vi tog bilderna var också fin 🙂

   Like

 1. Jovisst, den parken är ocks fin. Och de bästa fotona är ju de där man ser brudparet, omgivningen är det den skall vara: bakgrund.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s