Sex & Phone & Rock & Roll

Tack för era svar gällande min fråga igår! Roligt att för en gångs skull få lite kommentarer här på bloggen och att flera också med gillaknappen uttryckte sin åsikt på facebook. Vad skulle ni alltså klara er utan ett år om ni måste välja? Telefon, Tv, Bil, Sex, Alkohol eller Musik?

 

Ni som svarade har har tydligen inget problem med att klara er utan tv eller alkohol. Bra så. Bil var det också några som skulle klara sig utan, medan telefon, sex (okej det var en som skulle ha överlevt) och musik är tydligen viktigt i era liv. Inte så förvånad. Några tryckte nog på gillaknappen som betyder telefon, men jag tolkade den gillningen kanske mera som en gillning av inlägget? Var inte många iallafall.

 

Först då någon började “gråta” (alltså gillade med emojin som fäller en tår som betyder att man skulle klara sig utan alkohol) så förstod jag inte varför någon tyckte att det var ett så sorgligt inlägg. Det händer sällan att folk “gråter” åt mina inlägg. Men sen fattade jag ju att det var svar på min fråga. 🙂

 

Hej, roligt att ni engagerade er!

2 thoughts on “Sex & Phone & Rock & Roll

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s