Vem är vuxen?

Inatt hade storebror växtvärk. Så vi yrade omkring ett tag och letade värmedynor och värkmedicin. Själv hostade jag också rätt mycket så jag behövde hostmedicin. Och gå på toaletten. Storebror hamnade till slut i vår säng som det brukar vara vid växtvärk.

 

Efter allt spring var jag ganska pigg och tittade på telefonen om det skulle ha hänt något där. (Mycket sannolikt eller hur?) Sen fastnade jag där.. (Onödigt jag vet.. Måste börja använda väckarklockan jag fick i julklapp så jag inte behöver ha telefonen bredvid mig på natten)

 

Storebror frågar: Varför håller du mamma på med telefonen?

Jag svarar: Jag kan inte sova.

Storebror svarar: Kanske du sku somna bättre om du skulle sätta bort telefonen.

 

Ibland undrar en vem som är vuxen här i huset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s