Helgen som gick

Jag satte mig ner i soffan för att vänta på resultatet från gårdagens X Factor UK (det är så spännande!!) , och visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Jag tänkte bara titta in och berätta att den här helgen har varit så bra och avkopplande. Jag har inte alls stressat över att det varit råddigt. (okej, kanske lite då..) Men jag har försökt att ta det lugnt. Krattat lite, pratat lite med hönsen, varit på promenad, fixat på min halloweendräkt till jobbets fest nästa vecka, skrivit in allt som händer i november i kalendern, spelat spel med barnen, gått på loppis, handlat, fört skräp, fört storebror till en kompis, haft en kompis här och det hade lillebror också, kokat äppelmos och så avslutade vi med bastu. Så, en lyckad helg helt enkelt.

IMG 5

Hade inte så mycket bilder att bjuda på så det fick bli en lite suddig “söndagig” bild som storebror tog på mig idag. Tröjan har min mamma stickat (och den ska inte vara så där uppvikt som den är på bilden..) och den hör till favoriterna just nu! Så skön och snygg!

Ha en skön kväl och en bra vecka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s