#talviyllättiautoilijat

Vilken morgon. Som lovat så hade det snöat. Eftersom vi får vinterdäck på bilen först idag, så hade jag redan igår bestämt att jag skulle föra Theo med buss till dagis och sen ta bussen till jobbet. Den första bussen var ca 10 minuter försenad så det blev snabb avlämning på dagis. (Och just då ska ju allt göras extremt långsamt bara för att barnet vet att han har makten..) Så jag sprang hela vägen till nästa hållplats. (Har skrapat ihop 2 km redan idag och då är jag inte ens på jobb ännu) Men den bussen var 20 minuter försenad så jag sprang helt i onödan… Nu kommer jag ännu senare än planerat på jobb.. Dagen kan bara bli bättre.. Men tänk hur bra kondition jag hade haft med en två km:s morgonpromenad varje dag! 

 

IMG 6575IMG 6576

 

Har du haft en bra morgon?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s