Konstig arbetsvecka

Mina arbetsveckor ser oftast ganska olika ut. Vissa veckor går jag på möten, talar allvarliga saker, är handledare, psykolog och vårdare på en och samma gång. Vissa dagar är riktigt tunga och jobbiga, främst psykiskt.

 

Men vissa veckor är som denna vecka. Jag har hjälpt till att sy en kåpa (hen jag hjälpte hade aldrig sytt på symaskin förut), jag har varit till Ikea, jag har varit på Halloweenfest, klätt ut mig, läst spökhistorier och dansat på disco så att mina fötter är riktigt sjuka idag.

 

Och ikväll väntar ännu en träff med mina kolleger. Vi ska till Room Escape (blir såå spännande!) och sen ska vi ut och äta.

 

Det är framför allt det jag tycker om med mitt jobb att det är så omväxlande. Fast idag blir det inget speciellt program förutom sittzumba (okej, det är ganska speciellt..) och så ska vi städa efter en lite stökig arbetsvecka..

 

Hur har din arbetsvecka sett ut?

2 thoughts on “Konstig arbetsvecka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s